Kırgın Çiçekler 8.Bölüm Fragmanı 17 Ağustos

Published on by fatyxread

şikeste Çiçekler bu aksam 7. bölümü ile peyrev karşısına çıkıyor. Kızlar nezarete alınıyor. pekâlâ gerçeği kim itiraf ediyor?Kırgın Çiçekler 8.Bölüm Fragmanı 17 Ağustos şikeste Çiçekler yeni devir ve merak edilenler haberimizde.
Kırgın Çiçekler 7. büro Özeti


Kader'i idare etmek için harekete sabık kızlar bu yolculuk de Songül'ün seda ve Ali'nin evinde kuşatılmış kalmasıyla yeni bir telaşa düşerler. Songül hapse düşmeden onu kurtarmaları lazımdır. Defne'nin yarışmayı kaybetmesi ve Serkan'ın Eylül'e olan duygularıyla korkuya kapılan Nazan ise çocuklarını himaye etmek için kızlardan müstacel olarak kurtulmaya hüküm verir. lakin bu uğurda oğlunu attığı tehlikenin bilincinde değildir. Feride, Topraktan mevrut muta nikâhı teklifinin şaşkınlığını yaşarken onu bir şaşırtı beklemektedir...


KIRGIN ÇİÇEKLER YENİ seksiyon seyretmek İÇİN TIKLAYINIZ





Kader annesinin ona ulaşması için her yolu denemeye karar verir. Kemal ise ortadan kaybolmuştur. Kızlar, Kemalden kurtulduk mu sanarak düşünürlerken yurda mevrut polis ekipleriyle cümle beklenmedik yaşar...Kırgın Çiçekler yeniden Zirvede


bütün kişilerde 5.83 izlenme oranı ve 22.06 izlenme payı, su sosyal Statü’de yüzde 4.39 izlenme oranı ve 18.02 izlenme payına ulaşarak en kötü izlenen 100 program beyninde birinci oldu.


TÜM KATEGORİLERDE EN hayli İZLENEN inşaat OLDU


Dün kısımlar ATV ekranlarında altıncı bölümü gösterilen şikeste Çiçekler dizisi, bütün kategorilerde en sonsuz izlenen konstrüksiyon olarak 100 izlence beyninde zirveye yerleşti.


Yetimhane kızlarının öyküsünü özetleyen dizi, izleyiciyi her bölümde ruh varlıklı sahnelerle etkiliyor.


Dizinin kadrosunda ari Çevik, harir Karapınar, Biran felç Yılmaz, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat, semavi Akyıldız, barış Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker bucak alıyor.

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post